لباس مخصوص سوارکاری
اسبسواری ورزشی است ماجراجویانه و مهیج است که برای شرکت در آن باید مناسبترین لباس و وسایل سوارکاری را انتخاب کنید. انتخاب صحیح میتواند کاری دشوار باشد همچنین در مکانهای مختلف پوشش متفاوت است.
کلاه ایمنی:
مهم ترین قسمتی که نباید آن را نادیده گرفت و مورد توجه قرار مگیرد و علاوه بر آن از هرچیز دیگری ضروری تر است کلاه سوارکاریست. کلاه های ایمنی در بسیاری از سبک ها و رنگ های مختلف وجود داردیک کلاه ایمنی را انتخاب کنید که جذاب، راحت و مناسب برای نوع سواری است که شما انجام می دهید. از همه مهمتر، یک کلاه ایمنی را که با برچسب ASTM / SEI تایید شده انتخاب کنید.{ صدور گواهینامه SEI به این معنی است که کلاه ایمنی به طور خاص برای ورزش اسب ساخته شده است و مواد و طراحی آزمایش و بازرسی شده است.
پیراهن، جلیقه:
مهم است که شما در اسبسواری بیشتر دیده شوید. نحوه انتخاب لباس سوارکاری بهگونهای است که میتوانید از یک جلیقه به رنگ روشن استفاده کنید این مورد باعث میشود سایر سواران راحتتر شما را ببینند. حتماً یک جلیقه تهیه کنید که مناسب شما باشد و شمارا چاق نشان ندهد.جلیقه ها از جنس نرم و سبک ساخته شده اند تا ورزشکار بتواند به راحتی نفس بکشد.
میتوان آنها را زیر یا حتی روی لباس خود پوشید. جلیقه های که می توان آنها را روی لباس معمولی به تن کرد در رنگ های مختلف یافت می شود و بهتر است تنها در هنگام پرش و یا مسابقات از آنها استفاده نشود، بلکه همیشه در سواری آن را به تن داشت.
شلوار:
شلوار سوارکاری با برشی خاص که در ساق پا تنگ و چسبان میشود تا به راحتی داخل چکمه قرار بگیرد، قسمت ران آن آزاد است و غالباً در قسمت نشیمنگاه که بدن سوارکار با زین اسب تماس دارد برای جلوگیری از فرسایش در اثر تماس و سایش از یک لایه پارچه با جنس محکمتر تقویت میشود. در کل جنس پارچه شلوار باید کشی و راحت باشد.

لباس مخصوص سوارکاری
چکمه:
چیزی که بیشتر از همه به چشم می آید درر استایل سوارکاران چکمهای بلندی است که به پا دارند.حتما باید پاشنهدار باشد تا پا درون رکاب محکم قرار بگیرد و از سر خوردن پا درون رکاب جلوگیری کند. نکته بعدی داشتن ساق بلند است. ساقهای بلند دو کارکرد مهم دارد، اول محافظت از قوزک پای سوارکار در برابر آسیبهایی مثل پیچ خوردن و مو برداشتن و… است .
کارکرد دوم و مهم دیگرش اینکه ساق بلند کفش سوارکاری از سایش بدن حیوان که در اثر تماس پای سوارکار با بدن اسب ایجاد میشود، حفاظت میکند تا حیوان اذیت نشود به همین دلیل بهتر است چکمه ها از چرم طبیعی تهیه شوند.
لباس هنگام تمرین:
سوارکاران هنگام تمرین شاید آزادانهتر لباس بپوشند اما هیچ وقت بدون کفش و کلاه مخصوص ریسک نمیکنند، پس این ۲ مورد را نه به عنوان بخشی تزئینی برای ظاهر سوارکار، که عامل ایمنی و محافظت از سوارکار در حین سوارکاری بشناسید و به ان اهمیت دهید.

لباس مخصوص سوارکاری
غیر از لباس سوارکار، اسب هم باید لباس مخصوص به خود را بپوشد. لوازمی مانند افسار، زین، رکاب، تنگ، عرق گیر (پارچهای سبکتر که زیر زین اسب میگذارند و از سایش زین به بدن اسب جلوگیری میکند)، جل (جل در واقع روپوش اسب است که از جنسی ضخیم دوخته میشود و در زمان استراحت اسب یا فصل سرد روی بدن اسب میاندازند تا بدن حیوان را گرم نگه دارند) نیز به عنوان لباس و ملحقات سوار شناخته میشوند.
جهت قرار دادن آگهی به قسمت ثبت آگهی مراجعه فرمایید.
برای اطلاعات بروز به سایت فدراسیون مراجعه کنید.